TERVE-SOS -koulutustapahtuma 23.-24.5.2019

Ouluun odotamme miltei 1 000 sote-alan osaajaa.
Ouluun odotamme miltei 1 000 sote-alan osaajaa.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 9.5.2019.

Yksittäinen osallistuja: 385 €/hlö (2 pv)

Ryhmät, yli 10 hlöä: 345 €/hlö (2 pv)

Ryhmäalennus edellyttää vähintään kymmenen henkilön yhteisilmoittautumista ja -laskutusta samalla laskutusosoitteella. Ryhmävaraus ja nimilista 2.5.2019 mennessä.

Ryhmien (yli 10 hlöä) ilmoittautuminen sähköpostitse: tapahtumat@rtgsales.fi

Opiskelija: 150 €/hlö (2 pv) 

Opiskelijakortti esitettävä paikan päällä. Alennus koskee myös jatko-opiskelijoita.

Osallistumismaksuun sisältyy:
• seminaarit 23.-24.5.2019
• lounas ja kahvi molempina päivinä
• iltavastaanotto 23.5.2019

TERVE-SOS -näyttelyssä kohtaat sote-alan osaajat ja toimijat.
TERVE-SOS -näyttelyssä kohtaat sote-alan osaajat ja toimijat.

Osallistuminen yhteen päivään 23.5 tai 24.5. (1 pv): 235 €/hlö

Ei opiskelija- tai ryhmäalennuksia. Osallistumiseen sisältyy seminaarit ja lounas, kahvi 1 pv.

Ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset

  • Ilmoittautuminen päättyi torstaina 9.5.2019.

Tutustu peruutusehtoihin.
Peruutus on kuluton, mikäli osallistuminen ja/tai majoitus perutaan 29.3.2019 mennessä.

Lisätietoja

RTG Sales Oy
tapahtumat@rtgsales.fi
p. 010 389 2207

Kulkuyhteydet

Maksuttomat kuljetukset voi varata ilmoittautusmislomakkeelta:

23.5.
n. 8.40. Oulun lentoasema – tapahtumapaikka teatteri
n. 9.20 Oulun lentoasema – tapahtumapaikka teatteri
(lentojen saapumisen jälkeen)

23.5. klo 8.30 Oulun rautatieasema – tapahtumapaikka teatteri
(junien saapumisen jälkeen)

Ohjelmassa 15 seminaaria ja yli 60 puhujaa.
TERVE-SOS -ohjelmassa on 15 seminaaria ja yli 60 puhujaa.

24.5. klo 14.15 teatteri – lentoasema
24.5. klo 14.15 teatteri – rautatieasema

Käytännön tietoa:

Tarjoilupisteitä kolmessa eri paikassa. Menu:

to 23.5.
Keväistä kasvissalaattia ja laivurin kastiketta
Maalaisleipää, rieskaa ja voita
Savustettua lohta ja ruohosipulikastiketta
Yrttiperunoita
Ratatouille
Kahvi, tee
Iltapäiväkahvin kanssa sitruunamarenkipiirakkaa

pe 24.5.

Vihersalaattia ja pestodressing
Marinoitua raitajuurta ja parsaa
Salonkipatonkia sekä rieskaa ja levitettä
Sitruunaista maissikananrintaa kermakastikkeessa
Paahdettuja balsamicojuureksia
Marskin perunoita
Kahvi/tee, Fazerin konvehteja

 

Osallistujalle tiedoksi

Tietosuojailmoitus: THL tapahtumattietosuojailmoitus (pdf)