Tietoa näytteilleasettajille, rakentamisesta ja aikatauluista

Kartat

Tapahtuma-alue jakautuu 1. ja 2. kerrokseen, pohjakartat

Näytteilleasettajan tärkeät päivämäärät

  • 29.4. mennessä: tilaa kalusteet, ripustukset, sähköliittymät, viherkasvit, tietoliikenneliittymä (30.4. alkaen korotettu hinta, +30%): pete@msp.fi
  • 8.5 mennessä: ilmoita henkilöiden nimet, jotka tulevat osastolle sekä rakentajakorttien tilaaminen, täytä lomakkeelle
  • 8.5. mennessä: tilaa tarvittaessa langallinen verkkoyhteys: tilavuokraus@oulunteatteri.fi
  • 10.5. mennessä: lisää ruokailupaketteja, jos näyttelypaikallasi on useampi kuin 2 ruokailijaa: myynti.oulu@kanresta.fi

Näyttelyosastojen valmispaketit

Valmispaketit on suunniteltu niin, että ne kattavat perustarpeet, eikä tarvitse tilata erikseen mitään.

Tilaa 29.4. mennessä extrakalusteet, jos tarvitset jotain lisää, esim. näytöt, lisätuolit,  tulosteet, ripustukset, viherkasvit (30.4. alkaen korotettu hinta, +30%). Tilaukset: pete@msp.fi

Pete Paukkeri
MSP Event Oy
pete@msp.fi
p. 050 5354100
www.msp.fi

Rakentaminen

Valmisosastojen rakenteet ja kalusteet

Mitat: takaseinän leveys on 1970 mm ja korkeus 2500 mm. Huom, tärkeää, osastopaikat 14-17, 32-45: maksimikorkeus 2200 mm.

Pelkän lattiatilan varanneet, huomioikaa lattiamateriaali:
2. kerroksessa ja pienessä lämpiössä on kokolattiamatto. Näille osastopaikoille kokolattiamaton päälle ei voi laittaa erillistä mattoa. Jos matto on pakko laittaa, suositellaan, että laitatte kokolattiamaton ja osastolle tulevan erillisen huopamaton väliin suojalevy (6mm), niin silloin varsinainen osastomatto pysyy hyvänä ja suorana.

Teippaukset ja kiinnitykset

Valmispakettiin sisältyy organisaation nimiteippaus osastopaikan takaseinään, teksti sijoitetaan takaseinän yläosaan.

Erilliset muut teippaukset tai kuvatulosteet voi tilata erikseen.

Osaston seiniin voi kiinnittää julisteita tms. heikkoliimaisella teipillä, jonka saa näyttelyn jälkeen jälkiä jättämättä siististi irti seinästä. Monet hyvälaatuiset maalarinteipit käyvät myös.

Näyttelyn rakentajalta saatavilla rakennusaikana somistuskoukkuja, sopivat seinän päällä olevaan uraan (sopii esim. taulukiinnityksiin). Seiniin ei saa tehdä reikiä.

Rakennusaikataulu

Näytteilleasettajat voivat tulla somistamaan osastonsa ke 22.5. klo 15 eteenpäin, osastoa voi somistaa klo 20 asti. Purkaminen 24.5. klo 18 mennessä. Lattiapaikan varanneet voivat tulla rakentamaan osastoa ke 22.5. klo 10 eteenpäin. Näyttelypaikan voi tulla laittamaan valmiiksi myös vasta aamulla 23.5. klo 8 eteenpäin. Näyttelypaikka tulisi olla valmiina to 23.5. klo 8.30 mennessä.

ERITYISEN TÄRKEÄÄ! Näyttelyn purku pe 24.5. klo 14.15 alkaen. Tämän jälkeen voi kantaa materiaaleja näyttelypaikoilta pois. Päätösseminaarin käynnistyessä klo 13 voi pakata tavaroita siististi, mutta osastorakenteet ja pahvilaatikot pitää olla omalla näyttelypaikalla. Yleisö kulkee pääsalista näyttelyalueen läpi ja kulkualueen pitää olla siisti. Näytteilleasettajien varasto sijaitsee pääsalin vieressä, sieltä voi hakea tavaroita vasta klo 14 jälkeen, tilassa voi käydä, mutta  isommat tavaroiden siirtämisestä aiheutuvat äänet kantautuvat saliin. Näyttelyä voi purkaa klo 18 saakka.

Tavaroiden säilytys

Tapahtuman aikana näytteilleasettajille on varattu pieni varastotila materiaalien säilytykseen. Näytteilleasettaja voi jättää sinne esim. yhden pahvilaatikon ja muuta pientä materiaalia. Tila on vartioimaton.

Siivoukset

Näyttelyalue ja osastopaikat siivotaan, roskikset tyhjennetään rakennuspäivänä rakentamisen jälkeen ke 22.5. sekä ensimmäisen näyttelypäivän jälkeen to 23.5. klo 17-19. Jos osastopaikalla jaetaan enemmän materiaalia, josta tulee pakkaus- tai muuta roskaa, tilaathan roskiksen omalle osastollesi. Teatterin siivoojilla ei ole lupaa tyhjentää osastoilla olevia roskiksia, ne kannattaa itse tyhjentää näyttelyalueella oleviin yleisiin roskiksiin.

Tavaroiden toimitusosoite näyttelyosastoille:

• Näytteilleasettajat voivat tarvittaessa toimittaa tapahtumamateriaaleja etukäteen teatterille (suositus, että perillä ke 22.5) osoitteeseen: Oulun teatteri/TERVE-SOS/näyttelypaikan nimi, PL 5, 90015 Oulun kaupunki.

Näyttelyn rakentaja palvelee näytteilleasettajia

22.5. 9-20
23.5. 8-10

Teatteri avoinna

22.5. klo 8.00-20.00

23.5. klo 7.30-18.00.

24.5. 8.00-20.00

Verkkoyhteydet

Tilassa on langaton avoin verkko (PanOulu, ei tarvita kirjautumista), jos kuitenkin haluat tilata langallisen verkon, tilaa se: tilavuokraus@oulunteatteri.fi (8.5. mennessä)

Seminaarikortit

Tulevat organisaation nimellä.

  • Neljän neliön näyttelypaikka (2500e): 2 seminaarilippua ja 3 iltavastaanottokutsua
  • Pöytäpaikkaan ja  pystypöytäpaikkaan (1250-1900e) sisältyy 2 seminaarilippua ja 2 iltavastaanottokutsua
  • Lattiatilan varanneille sisältyy 2 seminnaarilippua ja 3 iltavastaanottokutsua
  • Yli neljä neliön paikoille sisältyy 3 seminaarilippua

Näytteilleasettajat voivat vaihdellen käyttää seminaarilippuja ja osallistua seminaareihin. Seminaariliput jaetaan paikan päällä tapahtumassa. Näyttelypaikalle tulevien esittelijöiden määrän voi jokainen organisaatio itse määritellä. Tapahtuma-alueella voi liikkua vapaasti, vasta seminaarisalien ovilla tarkistetaan seminaarikortit. Jos näytteilleasettaja haluaa omalla nimellä olevat nimikortit näyttelypaikkaa varten, täytä tiedot 10.5. mennessä lomakkeelle, joka on lähetetty kaikille näytteilleasettajille. Voit ilmoittaa tiedot myös Teija Eevalle 10.5 mennessä.

 

Ruokailu

22.5. näyttelyn rakennuspäivänä näytteilleasettajat voivat ostaa ravintolasta kahvia ja sämpylöitä.

23.-24.5. tapahtumapäivinä:

Näyttelypaikkaan sisältyy 2 hlölle seminaariliput, joilla 2 hlöä saa kumpanakin päivänä tarjoilut: kahvi/tee, lounas, kahvi/tee+pieni makea

Jos näyttelypaikalla on useampi henkilö, joka haluaa ruokailla, tilaa tarjoilupaketti etukäteen 10.5. mennessä: myynti.oulu@kanresta.fi

Ruokapaketit tulee tilata ennakkoon, maksu: laskulla tai paikan päällä.

to 23.5. lounas/kahvi ja iltapäiväkahvi+makea: 24,50 euroa, sis. alv. (1 hlö)
pe 24.5. lounas/kahvi/pieni makea: 20,50 euroa, sis. alv. (1 hlö)

Lounasajat
to 23.5. klo 11.00 – 13.00
pe 24.5. Klo 11.15 – 13.30
Näytteilleasettajat ruokailevat samoissa tarjoilupisteissä kuin seminaariosallistujat. Lounasta on tarjolla pidemmän aikaa kuin mitä seminaariohjelmassa on ilmoitettu.

Menu:

to 23.5.
Keväistä kasvissalaattia ja laivurin kastiketta
Maalaisleipää, rieskaa ja voita
Savustettua lohta ja ruohosipulikastiketta
Yrttiperunoita
Ratatouille
Kahvi, tee
Iltapäiväkahvin kanssa sitruunamarenkipiirakkaa

pe 24.5.

Vihersalaattia ja pestodressing
Marinoitua raitajuurta ja parsaa
Salonkipatonkia sekä rieskaa ja levitettä
Sitruunaista maissikananrintaa kermakastikkeessa
Paahdettuja balsamicojuureksia
Marskin perunoita
Kahvi/tee, Fazerin konvehteja

Näytteilleasettajien kahvi/tee aamulla tarjolla klo 8.00 alkaen.

 

Muut tarjoilut

Jos haluat tilata näyttelyosastolle tarjoiluja, tilaa ne: myynti.oulu@kanresta.fi