TERVE-SOS 2018 tapahtumavalmisteluja

Markkinointiviestintää

Tapahtuman kasvoksi saatiin maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen. Kuvaukset järjestettiin joulukuussa Hämeen liitossa, mukana stylisti, kuvaaja ja kuvausten ohjaaja.

Kuvien lisäksi tehtiin tapahtuman teemoista videot:
Valinnanvapaus
Uudet maakunnat

 

 

 

Riku Rantalan videomateriaalia kuvattiin Helsingin Kruunuhaassa, Madventureksen toimiston liepeillä. Suurin haaste oli kaduilla jyräävät aura-autot, lumilingot, lorisevat viemärit, kaikki äänet tallentuivat nauhalle.

Erityisen tärkeää oli, että Rikun kaulaliina aseteltiin niin, että Puistolan Urheilijoiden logo näkyisi edustavasti kuvassa. Lopputulos katsottavissa Youtubessa.

Video herätti katsojissa erilaisia reagtioita, kyseltiin mm. että eikö parempaa asiantuntijaa löytynyt. No, Riku hoitaa varmasti session moderaattorin homman hienosti ja osaa haastaa osallisuus-asiantuntijat.

 

Tapahtumajuttua Hämeen Sanomissa.

Tapahtumaa järjestettiin yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa, jotka jakoivat omiin kanaviinsa myös tapahtumajuttuja ja kuvia.

 

 

 

 

 

Tapahtuma-avustajat

Tapahtuman seminaariavustajiksi ollaan saatu tapahtumakaupungin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Avustajien paitoja testattiin THL:ssä eräänä hilpeänä maanantaiaamuna. T-paidan väri pääsi yllättämään tilaajan. Valmiissa tuotteessa väri oli vähän liian hempeän vaaleansininen, kuten  pikkuvauvojen suloiset bodyt.

Tapahtuman sisältösuunnittelu

Seminaariohjelma suunniteltiin syys-lokakuussa 2017. Seminaariohjelman suunnittelussa oli mukana useita THL:n asiantuntijoita, kuvaan ehtivät Merja Lyytikäinen, Vesa Syrjä, Leena Nuorteva ja Merja Kovasin.

 

 

 

 

Olitko paikalla vuoden TERVE-SOS 2017-tapahtumassa?
Fiilistele tunnelmia tapahtumavideolta